philly steak sandwiches (4st):
400g ryggbiff
2st lök
2st röda chili
inlagd grön chili
torkad chilipeppar
svartpeppar
salt
2-3 dl olivolja
5 msk gåsfett
100g amerikansk cheddar (den artificiella varianten som gränsar till att inte längre få kallas ost)
100g svensk lagrad cheddar, typ kvibble
2st mozzarellaostar
1 surdegslimpa
Skiva lök och röd chili, lägg i kastrull och täck med olja och ankfett. Koka på låg värme tills löken är genomskinlig. Skär upp 8 skivor av surdegsbrödet, täck hälften med cheddar och mozarella och grädda av i ugnen. Salta och peppra biffen, stek i olja och släng i den torkade chilin, ta upp biffen och lägg ner den confiterade löken i stekpannan och stek av den. Skiva biffen och lägg tillbaka i pannan tillsammans med den inlagda chilin. Lägg på mackorna. Klart.
0 comments:
Post a Comment