Biff Tartar

Friday, September 10, 2010 by J.E.
Ibland så brukar jag och min fru låtsas att vi är på operakällarens bakficka. Då tar vi fram dom obekvämaste stolarna vi äger och sätter oss och äter vid köksbänken. Vi brukar prata väldigt tyst samt kommenterar hur dyrt det har blivit att parkera i gallerians P-garage.



Biff tartar:
600 malen oxfile
3 stänk tabasco
5 stänk worcestershiresås
2 hackade sardellfiléer
nymalen svart och vitpeppar
havssalt
kapris
rödlök
hela inlagda rödbetor
olivolja
dijonsenap
4 ägg

Blanda malen oxfile, tabasco, worcestershiresås, sardellfiléer, salt och peppar. forma till 4st 150grams hamburgare. Toppa med en äggula, dressa tallriken med lite olja. Servera med hackad rödlök, rödbeta, kapris och dijonsenap.
Posted in | 0 Comments »

0 comments:

Post a Comment