..tills dess gör vi det lite enkelt för oss och sammanfattar de två senaste matmånaderna ur ett iPhoneperspektiv. Sammanfattningsvis kan vi konstatera att vi ätit mycket på wagamama som har ätpinnar som både två -och fyraåringar fixar samt att desamma uppmuntras att klottra hämningslöst på borden. Vi gillar b.a.r. och restaurang djuret var lite av en besvikelse, förhoppningsvis kom vi bara dit på en dålig dag och får testa igen snart.
Brässerad oxkind, bergamott, 4/5
entrecôte, b.a.r., alltid gott o prisvärt
Friterade fläsksvålar, djuret, 4/5, dessa var den stora behållningen
côte du boeuf, sidfläsk och rödvins demi glace samt riktigt risiga pommes, djuret, 2/5, besvikelse.
tempurafriterad softshell crab, vassa eggen, 4/5, gott, gott
spädgris, vassa eggen, 3/5
queens head, tre varianter på fläsk med cidersås, 3,5/5
en striploin som vi gjorde enligt mäster Alain Ducasse's översmör-medod, inte det ultimata köttet för denna metod kanske men ändå en hyffsad 4/5
Entrecôte med sherrysky och bea, griffins, 3,5/5
oxkind, m(v?)useet, 4/5, gott
Hemmagjorda pankofries, 1,5/5, bra i teorin, vidrigt i realiteten
gyoza, wagamama, 3/5 (akta er för den friterade gyozan, helt poänglös)
hemmagjord carnitas som fick gå i gåsfett större delen av en dag i ugnen, en högst subjektiv 5/5
fish & chips, b.a.r., 3,5/5, bra fräs
entrecote, bistro sud, 3/5
entrecôte, b.a.r., gott, bra, vi gillar b.a.r.
Hej hej, det var ett tag sen sist men vi håller på att finslipa sous-videriet och är snart tillbaka..
Monday, April 11, 2011
by J.E.
Posted in |
1 Comment »
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comments:
Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!
Post a Comment